Модулни кухни

Модулната система за обзавеждане на кухни , предлага едно добро и изгодно решение за Вас и вашия дом.

Съставената от Вас кухня може да бъде изработена с цял термоплот и цокъл.

Всички размери са в милиметри и следват реда ширината/дълбочина/височина.

Всички горни модули са с височина 720 мм. и дълбочина 300 мм.

Декори за врати и крайни панели , може да видете на снимки  на всеки отделен модул (независимо от избора на цвят цената не се променя).

Кухните са пригодени за вграждане на пералня.

Детейли:

Термоплот - 28мм. - избор от 2 цвята.

Корпус на лице - 16 мм. - избор от 9 цвята.

Регулируеми крака - 100 мм.

Кант - 0,5 мм.

Сортировка:
Покажи:
Покажи: Списък Таблица
 • Модул PD15
  Модулът е вратичка, която Ви дава възможност за монтиране на съдомиялна за вграждане във Вашата модулна кухня. Можете да го поръчате без оскъпяване в цвета на лицето, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята. Корпусът и декорите се изработват от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм и ABS ..
  12.00 лв.
 • Модул PG17
  Модул PG 17 представлява краен панел, с който може да се завършат кухненските конфигурации, съставени от модули за кухня ПРИМО. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята. Имате възможност да избират..
  12.00 лв.
 • Модул PD13
  Модул PD 13 е краен панел за финален завършек на вашето модулно обзавеждане за кухня. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята. Корпусът и декорите се изработват от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм ..
  15.00 лв.
 • Модул PD14
  Модул PD 14 представлява подиум, върху който се поставя готварска печка. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята. Корпусът и декорите се изработват от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм и ABS кант 0,..
  15.00 лв.
 • Модул PG15
  Модул PG 15 представлява горен открит шкаф, в който може да разположите различни декорации, книги или други предмети. Разделен е с три рафта, поради което може да съхранява вещи, не по-високи от 20 см. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Корпусът и декорите се изработват от ламинирано ПДЧ с деб..
  19.00 лв.
 • Модул PG16
  Модул PG 16 представлява горен открит ъглов шкаф, в който може да съхранявате различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Корпусът и декорите се изработват от ламинира..
  26.00 лв.
 • Модул PD11
  Модул PD 11 представлява долен открит шкаф, който може да се изработи с или без термоплот. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Термоплотът се предлага в два стандартни цвята – титан и мрамор. Корпусът и декорите се изработват от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм и ABS кант 0,5 мм, термоплот с деб..
  38.00 лв.
 • Модул PG1
  Модул PG 1 представлява горен кухненски шкаф с една врата, който се монтира на стена. В зависимост от вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча с ширина: 300 мм, 350 мм, 400 мм, 450 мм, 500 мм. Имате възможност да избирате измежду 9 цвята за вратичките без оскъпяване –..
  38.00 лв.
 • Модул PD10
  Модул PD 10 представлява долен открит ъглов шкаф, който може да съхранява различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Може да се изработи с или без термоплот. Корпусът..
  39.00 лв.
 • Модул PG9
  Модул PG 9 представлява горен кухненски шкаф с една хоризонтална врата. Шкафът се монтира на стената, обикновено над хладилник, ако височината му позволява. Клапващата вратичка е с амортисьорен механизъм за лесно и удобно използване. Имате възможност да избирате измежду 9 цвята за вратичките без ..
  44.00 лв.
 • Модул PG8
  Модул PG 8 представлява горен кухненски шкаф с една врата, предназначен за аспиратор. Шкафът се монтира на стената над печка или котлони, заедно със стандартен аспиратор за вграждане. Имате възможност да избирате измежду 9 цвята за вратичките без оскъпяване –  дъб ферара, автентично венге, д..
  49.00 лв.
 • Модул PD1
  Модул PD 1 представлява долен кухненски шкаф с една врата, който може да е с включен термоплот или без такъв.  В зависимост от вашите нужди и разположение в кухнята, шкафът може да се поръча с ширина: 300 мм, 350 мм, 400 мм, 450 мм, 500 мм. Имате възможност да избирате измежду 9 цвята за вра..
  51.00 лв.